TRY THIS BRAND


About the brand

articleImage

Линията Ladylya Biologica е характерна със своите формули, съдържащи до 95% натурални съставки от естествен и органичен произход.  Ladylya гарантира ползването на висококачествени сурови и органични материaли, като се придържа към общоприетите стандарти в козметичния сектор. 

Опаковките на всички продукти са елегантни и с дизайн, който подчертава характеристиките на цялата линия. Подходящи за всеки тип кожа.


why we are loving it

Какво да кажем? Възхитени сме! Нашите екологични oчаквания са надминати! Продуктите на Ladylya не съдържат никакви химикали и се състоят от 95% естествени съставки, като останалите 5% принадлежат към специален одобрен лист от съставки.

Линията е призната от Министерството на Агрикултурните Органични Козметики и е подходяща за хора с чувствителна кожа и алергии. Висококачествените продукти на  Ladylya са елегантни на външност и предназначени за изтънчената, динамична жена, която уважава, както доброто качество, така и природата.


Cveta

Pick N Dazzle Team


Какво можете да очаквате от органичния лак за нокти на LadyLya

articleImage

Линията за лак за нотки LadyLya Bionature е родена от нуждата да зъздравим и подхраним ноктите, като обърнем специално внимание на ръцете. Линията е характерна с неповторимата си формула, съставена от биологично набавени естествени продукти от растителен произход (дървесина, памук, картофи, царевица, пшеница, маниока). Екологично чиста е и се грижи да предпази ноктите както от честото ползване на химикали и почистващи препарати, така и от зимния студ.

Тази гама действа срещу белези на застаряване и съдържа УВ филтри, които предпазват от вредните слънчеви лъчи. Линията също така предлага неуклосивен филм който, благодарение на кислородна технология, позволява на кислорода да проникне в ноктите и да им позволи да дишат, правейки ги по-еластични, което е изключително важно за предпазане от счупвания.


Какво можете да очаквате от моливите за очи и устни на Ladylya

articleImage

Линията за очи и устни Ladylya Organic е обогатена с маслото на сладък бадем и витамини А и Б. Изработени в Италия и сертифицирано органични, моливите на Ladylya  -  за устни, очи, и коректор - са меки и дълготрайни. Можете да ги ползвате за очертаване на устни, за основа, като червило и като сенки за очи. Изпълнената с живот цветова гама ще задоволи всеки един от вашите козметично-цветови капризи.

Линията съдържа олио от сладък бадем, което притежава успокояващо, омекотяващо, подхранващо и хидратиращо действие. При това, моливите на  Ladylya са богати на протеини, въглехидрати и минерали. Подходящи за вски пит кожа, те се борят срещу признаците на застарване и се ползват за третирането на суха, зачервена и дехидратирана кожа.


Evaluation produits