POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta politica de confidentialitate ("Politica de confidentialitate") descrie modul in care Pick N Dazzle BV ("Pick N Dazzle" sau "noi", "nostru", "noastra", "Compania") proceseaza datele dvs. personale in legatura cu utilizarea www.pickndazzle.com ("Site-ul").

CE REPREZINTA DATE PERSONALE

Datele personale reprezinta orice informatie care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila (cum ar fi adresa de e-mail, numele, varsta, data nasterii, numarul de telefon etc.) ("Date personale").

DATE PERSONALE PE CARE LE COLECTAM NOI

Colectam datele personale pe care ni le furnizati direct sau care sunt colectate prin utilizarea site-ului.

Informatiile pe care ni le furnizati

Cand creati profilul, colectam:

•             Nume si prenume

•             Adresa de email

In plus, colectam informatii ca parte din Profilul dvs. de Frumusete:

•             Data de nastere

•             Sex

• Detaliile aspectului dvs.: tipul de par, piele, unghii; probleme cosmetice; stilul preferat pentru aspect

• Date despre tendintele dvs. de cumparare (tipul de produse cel mai frecvent cumparate, ce marci va plac sau va doriti sa le utilizati)

Cand plasati o comanda utilizand Site-ul, colectam:

•             Adresa de livrare

•             Numar de telefon

Atunci cand postati continut (text, imagini, fotografii, mesaje, comentarii sau alt continut) pe Site-ul nostru, informatiile vor fi stocate pe serverele noastre, iar ceilalti utilizatori de pe Site vor putea vedea, daca sunt afisati vizibil utilizatorilor, fotografiile din "Clientii nostri minunati" de pe Site.

Compania nu primeste si nu stocheaza nicio informatie despre sau de pe cardul bancar atunci cand detinatorul plateste un produs pe Site-ul companiei utilizand o metoda de plata prin card de credit/ debit. Aceste date sunt procesate de furnizorul de servicii de plata online.

Folosind Site-ul nostru aveti posibilitatea sa va inregistrati prin intermediul profilului dvs. Facebook. Daca alegeti aceasta optiune, veti fi directionat la pagina de administrare Facebook, unde veti fi anuntat despre transmiterea datelor dvs. catre Pick N Dazzle. Puteti vedea politica de confidentialitate Facebook urmand acest link: https://www.facebook.com/about/privacy

 

Informatiile pe care le colectam de la terte parti

Este posibil sa primim informatii despre dvs. din alte surse. Putem adauga aceste informatii la informatiile pe care le-am colectat deja de la dvs., prin intermediul serviciilor noastre, pentru a le imbunatati.

Informatii furnizate prin intermediul retelelor sociale

Puteti permite accesul la profilul dvs. de retea sociala (Facebook, Instagram, etc.). Procedand astfel, ne permiteti sa accesam unele dintre informatiile dvs. continute in contul dvs. (de exemplu, informatii despre cont si fotografie de profil). Este posibil sa primim aceste informatii din contul dvs. de retea sociala si aceste informatii pot fi importate in serviciile pe care le furnizam. Serviciile noastre va permit de asemenea sa distribuiti informatii prin intermediul unor astfel de profiluri, cum ar fi recomandarile. Recunoasteti si sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil pentru utilizarea conturilor de retea sociala si ca este responsabilitatea dvs. sa revizuiti conditiile de utilizare si politica de confidentialitate ale furnizorului unor astfel de retele sociale. Nu vom fi responsabili pentru: (i) disponibilitatea sau exactitatea acestor retele sociale; (ii) continutul, produsele sau serviciile sau disponibilitatea unor astfel de retele sociale; sau (iii) utilizarea de catre dvs. a unor astfel de retele sociale. Puteti sa eliminati oricand informatiile din profilul retelei sociale prin setarile pentru Site sau pentru Profilul de Frumusete, dupa caz. Daca va deconectati de la reteaua sociala pe care ati utilizat-o pentru a furniza serviciile de pe Site, datele din reteaua sociala si datele contului de e-mail furnizate de reteaua sociala vor fi sterse din bazele noastre de date active.

In plus fata de datele de mai sus, este posibil sa colectam si sa procesam ulterior anumite informatii despre comportamentul dvs. de navigare pe Site-ul nostru pentru a va personaliza experienta online si pentru a face sugestii adaptate profilului dvs.:

- date despre activitatea dvs. / navigarea pe website-ul nostru;

- informatii de la vizitele pe acest Site, inclusiv tipul de browser si sistemul de operare pe care il utilizati, timpul de acces, paginile vizualizate, clicurile pe adrese URL, adresa dvs. IP si paginile pe care le-ati vizitat inainte si dupa navigarea pe acest Site.

Va invitam sa aflati mai multe in acest sens prin citirea sectiunii privind prelucrarea de mai jos.

PENTRU CE SCOPURI FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE SI PENTRU CE MOTIVE

In masura permisa de legislatia in vigoare, este posibil sa folosim datele personale:

Pentru Furnizarea de servicii Pick N Dazzle in beneficiul dumneavoastra

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

- crearea si gestionarea unui profil pe Site;

- procesarea comenzilor, inclusiv, dar fara a se limita la, acceptarea, validarea, expedierea si facturarea comenzilor;

- rezolvarea problemelor legate de anularea comenzilor sau orice alte aspecte legate de comenzi, bunuri sau servicii achizitionate;

- returnarea produselor in conformitate cu prevederile legale;

- rambursarea valorii produselor in conformitate cu prevederile legale;

- Furnizarea de asistenta, inclusiv raspunsul la intrebarile dvs. privind comenzile dvs. sau bunurile si serviciile de pe Site.

Prelucrarea datelor dvs. in aceste scopuri este, in majoritatea cazurilor, necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Pick N Dazzle si dvs. In plus, punerea in aplicare a acestor scopuri necesita prelucrare in conformitate cu legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Imbunatatirea serviciilor noastre

Vrem mereu sa va oferim cea mai buna experienta de cumparaturi online. In acest scop, putem utiliza anumite informatii despre comportamentul dvs. de cumparare, va putem invita sa completati sondaje de satisfactie dupa finalizarea unei comenzi sau sa efectuati direct sau cu parteneri, cercetari de piata si alte cercetari.

Aceste activitati se bazeaza pe interesele noastre legitime de afaceri, garantand intotdeauna ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale nu sunt afectate.

Marketing

Dorim ca dvs. sa fiti constienti de cele mai bune oferte pentru produsele / serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite toate tipurile de mesaje prin canale de tip push / webpush prin e-mail / SMS / mobil care contin informatii generale si informatii despre produse similare sau produse care sunt complementare celor achizitionate, informatii despre oferte si promotii si alte comunicari de afaceri, cum ar fi sondaje de opinie si sondaje de cercetare a pietei, si putem prezenta recomandari personalizate pe acest Site. Pentru a va oferi informatii care va intereseaza, putem utiliza anumite informatii despre comportamentul dvs. de cumparare (de exemplu, produse / produse care au fost adaugate pe lista produselor dorite) pentru a crea un cont. Intotdeauna garantam ca aceasta prelucrare se face in conformitate cu drepturile si libertatile dumneavoastra si ca deciziile luate in legatura cu acestea nu au consecinte juridice pentru dvs. si nu va afecteaza in mod substantial intr-un mod similar.

In majoritatea cazurilor, solicitam acordul dvs. prealabil de a va trimite mesaje de marketing. Va puteti schimba opinia si va puteti retrage consimtamantul in orice moment prin:

- Utilizarea link-ului "Dezabonare" in mesajele pe care le primiti de la noi; sau prin

- contact direct folosind detaliile de contact de mai jos.

In anumite situatii, putem sa ne concentram activitatile de marketing asupra interesului nostru legitim in promovarea si dezvoltarea afacerii noastre. In orice caz, atunci cand va folosim informatiile in interesele noastre legitime, avem grija si luam masurile necesare pentru a va asigura ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale nu sunt afectate. Cu toate acestea, in orice moment, utilizand instrumentele descrise mai sus, puteti intrerupe prelucrarea datelor dvs. personale in scopuri de marketing si vom raspunde solicitarii dvs.

• Protejarea intereselor noastre legitime

Pot exista cazuri in care folosim sau transmitem informatii pentru a ne proteja drepturile si activitățile comerciale. Acestea pot include:

- masuri de protejare a Site-ului si a utilizatorilor Site-ului impotriva atacurilor cibernetice;

- masuri de prevenire si detectare a incercarilor de frauda, inclusiv transmiterea de informatii autoritatilor publice competente;

- masuri de gestionare a diferitelor riscuri.

Principalul motiv pentru aceste tipuri de procesare este interesul nostru legitim de a ne proteja afacerea, asigurandu-ne ca toate masurile pe care le intreprindem asigura un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile fundamentale ale dumneavoastra. In plus, in unele cazuri, procesarea noastra se bazeaza pe dispozitii legale, cum ar fi obligatia de a proteja bunurile si valorile prevazute de legislatia aplicabila in acest sens. Pe Site-ul nostru, putem prelucra informatii utilizand cookie-uri si tehnologii similare în conformitate cu Politica de Cookie de mai jos.

PENTRU CAT TIMP VA PASTRAM DATELE PERSONALE

De regula, stocam datele dvs. personale in timp ce aveti un cont pe acest Site. Puteti cere intotdeauna sa stergem anumite informatii sau sa inchidem contul dvs. si vom raspunde la aceasta solicitare prin pastrarea anumitor informatii chiar si dupa inchiderea contului atunci cand legea aplicabila sau interesele legitime le impun.

INFORMATII SENSIBILE

Nu colectam sau procesam in alt mod date sensibile (de exemplu, informatii privind originea rasiala sau etnica, opinii politice, religie sau alte convingeri, starea de sanatate, trecutul criminal sau apartenenta la un sindicat) incluse in categorii speciale de Date Personale din Regulamentul General Privind Protectia Datelor . In plus, nu dorim sa colectam sau sa procesam datele minorilor sub varsta de 16 ani.

CUI PUTEM TRANSMITE DATELE DVS. PERSONALE

Dupa caz, este posibil sa transmitem sau sa acordam acces la unele dintre datele dvs. personale urmatoarelor categorii de destinatari:

• furnizorii de servicii de curierat

• furnizorii de servicii de plata / servicii bancare

• furnizorii de servicii de marketing / telemarketing

• furnizorii de servicii de cercetare de piata

• furnizori de servicii IT

• alte companii cu care putem dezvolta programe comune pentru comercializarea bunurilor si serviciilor noastre.

Daca suntem obligati din punct de vedere legal sau daca acest lucru este necesar pentru a ne proteja interesele legitime, putem divulga anumite Date cu Caracter Personal autoritatilor publice.

Garantam ca accesul la datele dvs. de catre parti terte private este reglementat de dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal si confidentialitatea informatiilor pe baza contractelor incheiate cu acestia.

INVITATII

Va permitem sa va invitati prietenii sa va inscrieti pentru serviciile oferite prin intermediul Site-ului prin distribuirea unui link prin intermediul retelelor sociale, prin e-mail, prin telefon sau prin alte mijloace sau prin trimiterea de invitatii prin intermediul paginii Site Forwarding. Daca alegeti sa incarcati persoanele de contact pe Site, vom primi si stoca informatiile pentru aceste persoane de contact si le vom folosi pentru a trimite invitatii in numele dvs. atunci cand alegeti acest lucru. Cand directionati pe cineva prin intermediul Site-ului nostru, trimiterea dvs. va include numele dvs. si, daca v-ati impartasit cu noi, fotografia dvs.

SECURITATE

Ne angajam sa asiguram securitatea Datelor Personale prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, respectand in acelasi timp standardele industriei.

In ciuda masurilor pe care le aplicam pentru a va proteja Datele Personale, suntem constienti de faptul ca transmiterea de informatii prin Internet sau alte retele publice nu este complet sigura si exista riscul ca datele sa poata fi revizuite si utilizate de terti neautorizati. Nu putem sa ne asumam responsabilitatea pentru aceste vulnerabilitati ale sistemelor care nu sunt sub controlul nostru.

DREPTURILE TALE

Regulamentul General Privind Protectia Vietii Private recunoaste un numar de drepturi in ceea ce priveste Datele dvs. Personale. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea erorilor in fisierele noastre si / sau sa ridicati obiectii la prelucrarea Datelor dvs. Personale. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a face recurs in fata autoritatii de supraveghere competente sau a instantei. Dupa caz, s-ar putea sa aveti dreptul sa solicitati stergerea Datelor dvs. Personale, dreptul de a limita procesarea datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta utilizand datele de contact indicate mai jos. Va rugam sa luati in considerare urmatoarele daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin Date cu Caracter Personal. Din acest motiv, va rugam sa ne trimiteti cererile dvs. referitoare la aceste inregistrari folosind adresa dvs. de e-mail mentionata in contul dvs. de pe Site. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea solicitand informatii suplimentare pentru a va confirma identitatea.

Taxe. Nu vom percepe taxe pentru exercitarea oricarui drept cu privire la Datele Personale, cu exceptia cazului in care cererea dvs. de acces la informatii este repetata in mod nejustificat, repetat sau in mod inutil, caz in care vom percepe o suma rezonabila. Va vom informa despre orice taxe aplicabile inainte de a va analiza solicitarea.

Timp de raspuns. Planificam sa raspundem tuturor solicitarilor valide in termen de o luna, cu exceptia cazului in care solicitarea este deosebit de complexa sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care vom raspunde in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. Va rugam sa ne furnizati informatii suplimentare. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai rapid si sa reducem timpul necesar pentru a raspunde solicitarii dvs.

Drepturile tertilor. Nu vom raspunde la o cerere daca afecteaza in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Acces. Ne puteti cere:

- confirmarea ca procesam Datele dvs. Personale;

-  o copie a acestor date;

-  sa va furnizam informatii despre Datele dvs. Personale, cum ar fi datele pe care le detinem, modul in care le folosim, cui le dezvaluim, daca le transmitem in strainatate, cum le protejam, cat timp le protejam, ce drepturi aveti, cum puteti depune o contestatie, cum am intrat in posesia datelor dvs., in cazul in care nu ni le-ati furnizat dumneavoastra.

Corectie. Ne puteti cere sa corectam sau sa completam Datele dvs. Personale inexacte sau incomplete. S-ar putea sa incercam sa verificam inexactitatea datelor inainte de a le corecta.

Stergerea datelor. Ne puteti cere sa stergem Datele dvs. Personale, dar numai daca:

- nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

- v-ati retras acordul (daca prelucrarea datelor se bazeaza numai pe consimtamant); sau

- sa exercitati un drept legitim de opozitie; sau

- au fost procesate ilegal; sau

- exista o obligatie legala in acest sens.

Nu avem nicio obligatie sa va onoram cererea de stergere a Datelor dvs. Personale daca este necesara procesarea pentru:

- indeplinirea unei obligatii legale; sau

-  stabilirea, exercitarea sau protejarea unei reclamatii legale.

Exista si alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea de stergere a datelor, iar in aceste circumstante putem respinge reclamatia.

Retineti ca procesul de stergere a datelor si stergerea Contului de pe Site cu toate datele si documentele asociate cu acesta este un proces ireversibil.

Restrictionarea procesarii datelor. Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea Datelor dvs. Personale, dar numai daca:

- acuratetea sa este contestata (a se vedea sectiunea Corectia datelor) pentru a putea verifica acuratetea acesteia; sau

- procesarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau

- nu mai este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar trebuie inca sa identificam, sa exercitam sau sa aparam o reclamatie legala; sau

- v-ati exercitat deja dreptul de opozitie si verificati daca dominatia drepturilor noastre este inca in vigoare.

Putem sa folosim in continuare Datele dvs. Personale ca rezultat al unei solicitari de restrictionare:

-  daca avem consimtamantul dvs .; sau

-  la stabilirea, exercitarea sau apararea unei reclamatii legale; sau

- pentu protejarea drepturilor agentilor de cod sau ale oricarei alte persoane sau entitati.

Portabilitatea datelor. Ne puteti cere sa furnizam Datele dvs. Personale intr-un format structurat, utilizat pe scara larga si care poate fi citit electronic sau puteti solicita transferarea directa catre un alt operator de date, dar numai daca:

- prelucrarea se bazeaza pe acordul dvs. sau pe incheierea unui contract cu dvs. si

- prelucrarea se face automat.

Dreptul de a contesta. Puteti contesta oricand, din motive legate de situatia dvs. particulara, prelucrarea Ddatelor dvs. Personale pe baza intereselor noastre legitime daca credeti ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale domina aceste interese.

Puteti, de asemenea, sa obiectati in orice moment de prelucrarea datelor dvs. in scopuri de marketing direct (inclusiv crearea de conturi) fara a ne da nici un motiv, caz in care procesarea va fi terminata cat mai curand posibil.

Efectuarea de decizii automate. Ne puteti cere sa nu facem obiectul unei decizii bazate exclusiv pe procesarea automata, dar numai atunci cand aceasta decizie:

- are consecinte juridice pentru dvs.; sau

- va afecteaza intr-un mod similar si in mare masura.

Acest drept este inaplicabil daca decizia luata dupa luarea deciziei automate:

- este necesara pentru executarea si indeplinirea unui contract cu dvs.;

- este permisa de lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile voastre; sau

- se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea locala de supraveghere. Aveti dreptul sa adresati o plangere autoritatii locale cu privire la prelucrarea Datelor dvs. Personale.

In Olanda, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia Datelor cu Caracter Personal sunt urmatoarele:

Autoritatea de Protectie a Datelor din Olanda

Autoritati Personale

Postbus 93374

2509 AJ DEN HAAG

Telefon: +31 70 888 85 00

 

In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia Datelor cu Caracter Personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere Pentru Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 318 059 211 sau +40 318 059 212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

In Bulgaria, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Comisia pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal

B-dul Prof. Tsvetan Lazarov 2, Sofia 1592, Bulgaria

Telefon: + 359 2 915 35 18

E-mail: kzld@cpdp.bg

 

Fara a aduce atingere dreptului dvs. de a contacta in orice moment supraveghetorul, va rugam sa ne contactati in prealabil si promitem ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problemele dvs. de comun acord.

SITE-URI TERTE

Aceasta Politica de Confidentialitate nu se adreseaza si nu suntem responsabili pentru confidentialitatea, informatiile sau alte practici ale unor terte parti, inclusiv orice terta parte care opereaza orice site la care aceste site-uri contin un link. Includerea unui link pe acest Site nu implica aprobarea site-ului legat de noi.

De asemenea, nu suntem responsabili de politicile si practicile de colectare, utilizare si dezvaluire a altor organizatii, cum ar fi Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM sau orice alt dezvoltator de aplicatii, furnizor de aplicatii, furnizor de platforme de social media , furnizor de sistem de operare, furnizor de servicii wireless sau producator de dispozitive, inclusiv in legatura cu orice date personale pe care le dezvaluiti altor organizatii prin sau in legatura cu paginile noastre de social media.

 

POLITICA DE COOKIE

Ce este un cookie?

Cookie-urile sunt fisiere text mici pentru stocarea temporara a informatiilor despre actiunile utilizatorilor, preferintele sau alte activitati atunci cand viziteaza un site web. Acestea sunt retinute pe un computer sau pe un dispozitiv mobil utilizat de utilizator pentru o anumita perioada de timp, in functie de tipul acestora.

Cookie-urile ajuta site-ul sa devina mai usor de utilizat, deoarece salveaza utilizatorii de nevoia de a-si stabili preferintele de fiecare data, viziteaza site-ul sau se muta dintr-o pagina in alta. Cookie-urile permit site-ului sa functioneze fara probleme, sa urmareasca neregulile si sa identifice oportunitatile de a optimiza modul in care furnizeaza informatii si comunica cu utilizatorii.

Ce cookie-uri folosim?

Utilizam doua tipuri de cookie-uri: sesiune si permanenta. Cookie-urile pentru sesiuni sunt fisiere temporare care raman in terminal pana la sfarsitul sesiunii de utilizatori sau inchiderea aplicatiei. Cookie-urile permanente raman pe terminalul utilizatorului pentru timpul definit de parametrii cookie-urilor sau pana cand sunt stersi manual de catre utilizator.

Modul in care modulele cookie sunt utilizate de acest Site

Vizitarea acestui site poate lasa urmatoarele tipuri de module cookie:

- Cookie-urile strict necesare pentru ca Site-ul sa functioneze

- Cookie-uri de analiza

- Cookie-uri publicitare.

Cookie-urile si / sau alte astfel de tehnologii strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a Site-ului, dat de dispozitivul dvs. atunci cand intrati pe Site sau ca rezultat al actiunilor efectuate pe Site, dupa caz. Puteti seta browserul sa blocheze modulele cookie, dar in acest caz, unele file de pe site nu vor functiona corect.

Blocarea cookie-urilor

Daca doriti sa blocati cookie-urile, anumite functii ale Site-ului vor fi suspendate si acest lucru poate cauza unele defectiuni sau erori in utilizarea Site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica:

- cumpararea online

- identificarea la conectarea la cont

Daca sunteti de acord cu aceste restrictii si doriti sa blocati cookie-urile, retineti urmatoarele: majoritatea browserelor sunt setate in mod prestabilit pentru a accepta cookie-urile, insa puteti schimba setarile pentru a bloca unele sau toate modulele cookie din setarile corespunzatoare ale browserului.

Linkuri utile si informatii suplimentare

Daca doriti sa aflati mai multe despre cookie-uri si ce folosesc, va recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookie Guide

All About Cookies

Youronlinechoices

CONTROLUL DATELOR

Controlorul de date pentru informatiile pe care le furnizati sau pe care le colectam in conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate este: Pick N Dazzle BV, o societate inregistrata in Registrul Comertului din Olanda sub numarul 60701161, cu numarul de inregistrare NL854022569B01, adresa: Herengracht 282, Amsterdam 1016 BX, Olanda

CUM NE PUTETI CONTACTA

Daca aveti intrebari cu privire la Politica noastra de confidentialitate, ne puteti contacta direct prin e-mail: romania@pickndazzle.com.

 

ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

Este posibil sa ne actualizam Politica de confidentialitate. Ultima versiune este intotdeauna disponibila pe Site-ul nostru. Vom raporta orice modificare substantiala a Politicii de Confidentialitate, cum ar fi scopul utilizarii Datelor dvs. Personale, identitatea controlorului de date sau drepturile dumneavoastra.